Κ. Παπαδόπουλος: Εκανα πλάκα

Εξηγήσεις έδωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για το βίντεο που τον παρουσιάζει να τραγουδάει σύνθημα, στο οποίο κοροϊδεύει τον Αρη.

"Με στενοχωρεί πολύ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Αρη. Ειλικρινά δεν ήθελα να τον θίξω. Ήταν μία στιγμή χαράς, Τέτοιες πλάκες κάνουμε διαρκώς. Απευθυνόμουν στον ’γγελο (σ.σ. Χαριστέα). Δεν ήξερα ότι μας τραβούσαν οι κάμερες. Αυτήν τη στιγμή εκεί που ήμασταν, κάναμε πλάκα, και το είπα πάνω στην πλάκα. Για πιο λόγο να το κάνω μπροστά στις κάμερες; Και συνθήματα λέμε και κοροϊδευόμαστε", είπε συγκεκριμένα στον Libero

FM ο νεαρός έλληνας αμυντικός.

Το θέμα προέκυψε όταν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Γεωργία, βίντεο δείχνει τον Παπαδόπουλο να τραγουδάει ένα υποτιμητικό σύνθημα για τον Αρη.

"Δεν ήθελα να θίξω τον Αρη, ήταν λάθος μου. Μου στέλνουν μηνύματα και οι φίλοι μου. Για πιο λόγο να το κάνω; Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ για να θέλω να πω κάτι κακό στους Αρειανούς; Εγώ παίζω στη Γερμανία. Εκείνη τη στιγμή έκανα πλάκα με τον ’γγελο. Έτυχε να το πάρουν οι κάμερες και να με κρεμάσουν… Με έχει στενοχωρήσει όλο αυτό. Μου έχουν στείλει μηνύματα και φίλοι μου Αρειανοί", συμπλήρωσε ο παίκτης της Σάλκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα