Η καρδιά του ΠΑΟΚ

Ας κάνουμε μια μικρή αναφορά στο μέρος όπου ο ΠΑΟΚ είναι ο Θεός, στο μέρος που δίνει παλμό στην Τούμπα, στο πιο ιστορικό πέταλο της Ελλάδος, στη ΘΥΡΑ 4.

Δημιουργήθηκε μια μέρα του 1976. Από τα πρώτα πέταλα που δημιουργήθηκαν, τότε δεν υπήρχαν ναρκωτικά και δολοφονίες εκεί, τότε ήταν πιο αγνά τα πράγματα. Η λατρεία για τον ΠΑΟΚ άφηνε όλα τα άλλα από

έξω όπως και σήμερα.

Στήριζε τον ΠΑΟΚ σε δύσκολες στιγμές με χρήματα, με συνθήματα με λατρεία. Διαμαρτυρόταν δίκαια αν και κάποιες φορές αυτό μας κόστισε. Μέχρι το 1990 όλα στην 4 ήταν γιορτή. Μόλις μπήκε αυτή η δεκαετία τα πράγματα άλλαξαν. Ναρκωτικά, συμμορίες αυτή η μπάλα μας πήρε αρκετούς και μας διέλυσε με τον καιρό.

Όμως δεν ήταν όλα έτσι. Τότε δημιουργήθηκαν τα περισσότερα συνθήματα, τότε η τούμπα έγινε μια από τις κορυφαίες έδρες στην υφήλιο. Όμως πολλοί έβλεπαν με μίσος την 4 λέγοντας ότι κάνει πολύ μεγάλο κακό στον ΠΑΟΚ. Ε όντως έχουμε πληγώσει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ ίσως λόγο της υπερβολικής τρέλας μας για αυτήν την ομάδα αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι 4=ΤΟΥΜΠΑ.

Η 4 άρχισε να γίνεται επικίνδυνη για τους αλλόθρησκους μετά την ίδρυση της super 3. Σιγά-σιγά πυροδοτήθηκε μια τεράστια διαμάχη που όσους ήταν μέσα σε αυτόν τον χώρο τους έπληξε πολύ.

Θα συμβούλευα τα παιδιά να μην μπλέξουν σε αυτά , στήριξη δεν χρειαζόμαστε γιατί οι τρελοί μας είναι αρκετοί ήδη. Από κόσμο δεν θα ξεμείνουμε ποτέ. Και δεν θα θέλαμε να βλέπαμε παιδιά να καταντήσουν όπως ήμασταν πριν από μερικά χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
By chatz

Keywords
Τυχαία Θέματα