Για τη νίκη, χωρίς Ιβιτς ο ΠΑΟΚ

Κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχει οριακό χαρακτήρα. Πόσο μάλλον όταν απέναντι του έχει μια ομάδα με παρόμοιους στόχους. Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει αύριο (30/10) τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, γνωρίζοντας πως έπειτα από διαδοχικές ισοπαλίες με ΟΦΗ και Αρη, είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στις νίκες. Δεν έχει εξάλλου άλλα περιθώρια, βάσει και του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Λάσλο Μπόλονι ολοκληρώθηκε με την πιστοποίηση της απουσίας

του Βλάνταν Ιβιτς. Ο τελευταίος νιώθει έντονες ενοχλήσεις στη μέση και προστέθηκε στη πλούσια λίστα των απόντων λόγω τραυματισμού. Εκεί θα συναντήσει και τους Στέφανο Αθανασιάδη, Πάμπλο Γκαρσία, Τσουκαλά αλλά και τον Λεονάρντο ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στη σημερινή (29/10) τελευταία προπόνηση, αφού ανέβασε υψηλό πυρετό.

Λόγω των απουσιών, είναι δεδομένο πως ο Μπόλονι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με αυτό που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι με τον Αρη. Για να ακριβολογούμε θα υπάρχει μόλις μία διαφορά σε επίπεδο προσώπων και ακόμη μία στον τομέα των θέσεων των παικτών.

Ο Βιεϊρίνια έπαιξε στον άξονα απέναντι στον Αρη, αύριο (30/10) θα επιστρέψει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο Γιώργος Φωτάκης θα επιστρέψει στην 11αδα και θα αγωνιστεί πίσω από τον Παπάζογλου που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Σαλπιγγίδης θα παίξει δεξιά, Αρίας και Λαζάρ θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι Κοντρέρας, Μαλεζας, Σνάουτσνερ και Ετο θα είναι η τετράδα στην άμυνα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Χαλκιάς, Κρέσιτς Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετο, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σπαντάσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα