Γέστε-Μοντέστο: Μπορούμε να προκριθούμε

Στα ύψη βρίσκεται η ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ στη Γαλλία και άπαντες στο Λιμάνι είναι αισιόδοξοι πως η πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι στόχος εφικτός. Αυτό δήλωσαν οι Φρανσίσκο Γέστε και Φρανσουά Μοντεστό στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας των ερυθρόλευκων.

Ο Γέστε, που με την ασίστ του άνοιξε το δρόμο για τη νίκη αρχικά αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Φετφαζίδη. "Η

αλήθεια είναι ότι ήταν μία όμορφη ασίστ και ο Φέτφα πέτυχε ένα μεγάλο γκολ και μια σημαντική νίκη για εμάς. Έτσι μπορούμε να ελπίζουμε στην πρόκριση αν κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι με την ’ρσεναλ", είπε ο βάσκος.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στο Champions League ή στο Europa League, ο Γέστε απάντησε: "Εμείς θέλουμε να νικήσουμε για να περάσουμε στο Champions League. Αυτός είναι ο στόχος".

Για το ματς με την Αρσεναλ δήλωσε: "Η ’ρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα. Δείχνει ότι η πιο δυνατή του ομίλου, αλλά θα παίξουμε στην έδρα μας με τη συμπαράσταση του κόσμου μας. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε".

Ο Φρανσουσά Μοντέστο από την πλευρά του τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Για εμένα είναι πολύ όμορφο που ήρθα ξανά στη Μαρσέιγ, ειδικά για την ομάδα μας γιατί πήραμε μια πολύ ωραία νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε ακόμη προοπτικές να κερδίσουμε την δεύτερη θέση", δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν στόχος της ομάδας είναι να περάσει στο Champions League ή στο Europa League, ο Μοντέστο απάντησε: "Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να νικήσουμε την ’ρσεναλ. Πιστεύω ότι αν επικρατήσουμε στο Καραϊσκάκη, έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Μετά αν δεν κερδίσουμε ευχόμαστε να συνεχίσουμε στο Europa League".

Οσο για το αν θεωρεί ότι η ’ρσεναλ θα έρθει με τη δεύτερη ομάδα στο Καραϊσκάκη, είπε: "Αυτό δεν λέει τίποτα. Η ’ρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας αγγλικός σύλλογος και θα έρθουν στην Ελλάδα για να μας νικήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα