Φερέιρα: Να μιλάτε μόνο στο γήπεδο

Παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που έμαθε πως ορισμένοι από αυτούς έχουν κάνει κάποιες δηλώσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού

ζήτησε από τους παίκτες να σταματήσουν τις δηλώσεις, τονίζοντας πως "...τα λόγια μας είναι η μπάλα που παίζουμε μέσα στο γήπεδο".

Ο 65χρονος προπονητής δεν θέλει οι παίκτες του να παρασυρθούν, ενόψει του ντέρμπι και τους θέλει συγκεντρωμένους στις προπονήσεις.

"Διαβάζω και μαθαίνω ότι κάνετε δηλώσεις για το Καραϊσκάκη τις τελευταίες ημέρες. Λέτε ότι θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό. Θέλω να σταματήσει. Τα λόγια μας είναι η μπάλα που παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να μιλήσετε και να συγκεντρωθείτε", τόνισε στους παίκτες του ο Φερέιρα.

Ο πορτογάλος τεχνικός περιμένε την επιστροφή των διεθνών για να ανεβάσει στροφές ενόψει ντέρμπι και να ρίξει βάρος στην τακτική. Πάντως, τα προβλήματα μειώνονται στην Παιανία, καθώς σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Λουκάς Βύντρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα