Επτά χρόνια άνεργος; Κελεπούρι!

14:11 3/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Καταρχάς πριν ξεκινήσω το άρθρο να γράψω και εγώ τα χρόνια πολλά-καλή χρόνια όπως συνηθίζεται να κάνουμε τέτοιες μέρες οι άνθρωποι.

Γράφω συνηθίζεται, επειδή έτσι κάναμε τόσα χρόνια, ευχόμασταν μόλις άλλαζε ο χρόνος να μας πάνε όλα καλά με το νέο έτος, να ευτυχίσουμε σε κάθε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό και οραματιζόμασταν μια χρονιά Β«δικιάΒ» μας. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν…

Πιστεύει άνθρωπος πως το 2012 θα είναι καλύτερο από το 2011; Στοιχηματίζω πως οι περισσότεροι θα ήθελαν το βράδυ του Σαββάτου από το 2011 να περάσουμε στο… 2010. Και του χρόνου από το 2010 στο 2009 και

πάει λέγοντας…

Τώρα στα της ΑΕΚ και στο θέμα που πρόεκυψε με τον Βασίλη Ξενιάδη. Τι μπορούμε να πούμε για τον άνθρωπο που θέλησε να πάρει τον Αίαντα Σαλαμίνας και δεν τα κατάφερε, που έταζε 20 εκατομμύρια στον Ηρακλή που ποτέ δεν είδε η ομάδα της Θεσσαλονίκης και που δηλώνει τα τελευταία επτά χρόνια μηδενικό εισόδημα; Ότι μάλλον ή είναι άνεργος, άφραγκος χωρίς στον ήλιο μοίρα και όλα τα συναφή που απλά αναζητά λίγη δημοσιότητα ή ότι πρόκειται για μεγάλο απατεώνα.

Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι. Τον είδα πρώτη φορά σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες μέρες στην όποια βρίσκονταν πιθανόν στην οροφή ενός κτιρίου, κουστουμαρισμένος, με γυαλί ηλίου διπλά σε ένα αεροσκάφος. Ήταν το πρώτο ανησυχητικό χτύπημα, καθώς κάτι παρόμοιο είχε προηγηθεί και με τον Μπολ Κοζωνη πριν λίγα χρόνια.

Στην συνέχεια είχαμε συνέντευξη του Βασίλη Ξενιαδη στο aek365.gr στην όποια συνέντευξη μίλησε για την αγάπη του για την ΑΕΚ, είπε ότι μπαίνει με 10 εκατομμύρια για αρχή όχι επειδή βλέπει την ΑΕΚ επιχειρηματικά αλλά σαν καύλα και δήλωσε άρρωστος ΑΕΚτζης. Στην συνέχεια, διέρρευσε μια είδηση ότι πριν λίγο καιρό προσπάθησε να σώσει μια αυστριακή τράπεζα δίνοντας σαν δάνειο το ποσό του 1 δις!

Τελικά η συγκεκριμένη πληροφορία αποδεδείχθηκε μπαρούφα πρώτης τάξεως καθώς τα τελευταία χρόνια το μόνο που έχει δηλώσει σαν παρουσία του είναι 10,000 ευρώ που είναι εισόδημα της συζύγου του και ένα… εξοχικό. Ο ίδιος δηλώνει στην εφορία από το 2004 ανεπάγγελτος.

Τις μέρες που ακλούθησαν την αποκάλυψη του ονόματος Ξενιαδη βγήκαν και αλλά Β«μαύραΒ» στοιχειά για τον φερόμενο σαν επενδυτή. Οι επιχειρήσεις που φαίνεται να έχει, στην πλειοψηφία τους είναι σε Β«μαύρες λίστεςΒ» ενώ όταν πήγε να αγοράσει την ομάδα της Σαλαμίνας πριν μερικά χρόνια είχε δώσει ακάλυπτη επιταγή 70,000 ευρώ.

Στην πορεία βεβαία ο άνθρωπος μπορεί να ορθοπόδησε οικονομικά και να δημιούργησε μια αμύθητη περιουσία που του επιτρέπει τώρα να υπόσχεται με τέτοια άνεση εκατομμύρια στην ΑΕΚ. Χωρίς όμως να έχω ψάξει την λίστα με τους πλουσιοτέρους ανθρώπους στον κόσμο φαντάζομαι ότι δεν βρίσκεται εκεί μέσα, φαντάζομαι δεν βρίσκεται ούτε στη λίστα με τις πλουσιοτέρους Έλληνες ενώ στην στην μονή λίστα που έψαξα και ήταν αυτή της γειτονιάς μου πάλι δεν τον βρήκα. Ίσως επειδή δεν μένουμε κοντά…

Η υπόθεση Ξενιάδη πάντως θα είναι καλό να κλείσει για την ΑΕΚ τ

Keywords
Τυχαία Θέματα