Ρόντο: Ισως τελικά να παίξω μπάσκετ εκτός ΗΠΑ

Το ενδεχόμενο να παίξει μπάσκετ εκτός ΗΠΑ και NBA έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Ραζόν Ρόντο. Ωστόσο, ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια του, ενώ αναφέρθηκε και στο lockout του NBA.

"Iσως τελικά να παίξω μπάσκετ εκτός ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή όμως εστιάζω μόνο στο να γίνω καλύτερος. Απλώς ελπίζω ότι θα πραγματοποιηθεί

σεζόν. Αυτή είναι η μοναδική μου σκέψη.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν σαν να έχω εκτεταμένες διακοπές. Προσπαθούσα να προπονούμαι για να γίνω καλύτερος. Εχω περισσότερο χρόνο για να δουλέψω το παιχνίδι μου. Αυτό θα κάνω και τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες που θα έχουμε στην διάθεσή μας αν παραμείνει το lockout.

Οσο για το lockout, πιστεύω πως είναι η ώρα που πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν έχει σχέση τι γίνεται μέσα στο παρκέ, όταν παλεύουμε ο ένας με τον άλλο δίνοντας τα πάντα για τη νίκη.

Εκτός γηπέδου είμαστε οικογένεια. Oταν ανοίξουν τα φώτα και βγούμε στο γήπεδο, τότε θα είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Εκτός γηπέδου όμως οφείλουμε να είμαστε μαζί, ειδικά σε μία στιγμή όπως αυτή", είπε ο Ρόντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα