Επεισόδια έγιναν στο κλειστό της Αρτάκης, μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος - Κολοσσός

Επεισόδια έγιναν στο κλειστό της Αρτάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανιωνίου κόντρα στον Κολοσσό. Πιο συγκεκριμένα, φίλαθλοι του Πανιωνίου εκτόξευσαν αντικείμενα, κυρίως μπύρες, στα αποδυτήρια του Κολοσσού, που είχαν ως στόχο τον Γιώργο Καλαϊτζή!

Μετά το τέλος του αγώνα Πανιώνιος - Κολοσσός, φίλαθλοι του Πανιωνίου εκτόξευσαν αντικείμενα, κυρίως μπύρες, στα αποδυτήρια του Κολοσσού, που είχαν ως στόχο τον Γιώργο Καλαϊτζήμε τον οποίο υπάρχει κόντρα εδώ και 15 χρόνια, όταν ο έλληνας γκαρντ είχε φύγει μεσούσης της χρονιάς από τους νεοσμυρνιώτες με προορισμό την Στεφανέλ.

Στην συνέχεια υπήρχε και άλλη ένταση, όταν αντάλλαξαν κουβέντες ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Παντελή Κουγιό, που είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός, με αφορμή τάιμ - άουτ που πήρε ο προπονητής του Πανιωνίου, 3 λεπτά πριν από το τέλος.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε για το επεισόδιο σημειώνοντας πως "κάποια τυπάκια αμαυρώνουν την ιστορία του Πανιωνίου. Ευτυχώς που από τη ρίψη του μπουκαλιού δεν χτύπησε κανείς".

Ο προπονητής του Πανιωνίου καταδίκασε τα επεισόδια, δηλώνοντας κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: "Φυσικά και καταδικάζω αυτά που έγιναν στο τέλος. Είναι γελοία".

Ο Μάριος Μπατής δήλωσε για όσα συνέβησαν μέτα το τέλος του παιχνιδιού: "Τα όσα έγιναν είναι απαράδεκτα και αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας. Πάντως εντός του γηπέδου δεν έγινε το παραμικρό και ο κόσμος ήταν άψογος".

Keywords
Τυχαία Θέματα