Ευτυχώς δεν διεκδικεί τα πούρα του...

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις η ΑΕΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρει τα χρήματα που της χρεωστάει η οικογένεια Ψωμιαδη.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν υπέρ της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ καθώς δέσμευσε τις παρουσίες των παιδιών του Μάκη Ψωμιαδη αφού βρεθήκαν σε λογαριασμούς τους περίπου 31 εκατομμύρια ευρώ τα όποια προοριζόταν για την ΠΑΕ ΑΕΚ όσο ο υψηλόσωμος άντρας ήταν ιδιοκτήτης της Ένωσης. Πρόκειται για μια πρώτη νίκη-δικαιωση του νομικού

επιτελείου της ΑΕΚ αφού τα χρήματα αυτά δεν μπορούν πλέον να μετακινηθούν σε άλλους λογαριασμούς, ενώ το μέγιστο ποσό που μπορεί να αφαιρείται την ημέρα από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς είναι 2.000 ευρώ… Δηλαδή σχεδόν ένα πουρό!

Μετά λοιπόν την σύλληψη Ψωμιάδη πριν κάνα δίμηνο στην γειτονική χωρά των Σκοπίων ήρθε η σημερινή απόφαση που κάνει την ΑΕΚ πιο αισιόδοξη από ποτέ. Δεν χωράει αμφιβολία πως τα χρήματα αυτά ανήκουν στον Δικέφαλο, οι δικηγόροι πλέον της ΑΕΚ είναι σχεδόν σίγουροι πως η Ένωση θα δικαιωθεί και ότι τα χρήματα θα επιστραφούν στα ταμεία της ομάδας. Βέβεια, όση αισιοδοξία και να βγάζουν αυτοί οι δικηγόροι, η εμπειρία μας στην αξιοκρατική, δημοκρατική και δίκαιη χωρά που λέγεται Ελλάδα λέει πως πιθανότερο είναι στην διοίκηση να πάρουν από τον Βig Mac κάνα πουρό Αβάνας που θα ψάχνει τρύπα να μπει διαφορετική της συνηθισμένης, παρά τα χρώματα που δικαιούνται.

Το μόνο θετικό είναι πως οι διοικούντες της ΑΕΚ και το νομικό επιτελείο, διεκδικούν από την οικογένεια Ψωμιάδη χρήματα και όχι… πούρα. Η αγάπη του Β«αγαπούλαΒ» για τα μεγάλα καφέ τσιγάρα είναι γνωστή και έγινε περισσότερο φανερή η παθολογική του αγάπη για αυτά όταν κατά την σύλληψη του από τους Έλληνες αστυνομικούς το μόνο που ζήτησε να πάρει μαζί του ήταν μερικά… πούρα! Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι η Ελληνική δικαιοσύνη, ενώ αναζητούσε τον Ψωμιάδη περίπου ένα τρίμηνο, μόλις τον συνέλαβε η αστυνομία, τον άφησε ξανά ελεύθερο μέσα σε μερικές ώρες(!) για να ξαναζητήσει την σύλληψη του κάποια λεπτά αργότερα (άφαντος ήδη ο Μάκαρος!), καταβαίνουμε ότι η ΑΕΚ δεν έχει πολλές ελπίδες για να του στερήσει όχι τα χρήματα αλλά ούτε καν τα πούρα του!

Η αλήθεια πάντως είναι οτι αν και ο Ψωμιάδης χρωστάει στην ΑΕΚ ένα εξωφρενικό ποσό το όποιο αν το πάρει πίσω θα σώσει την ομάδα οικονομικά, δεν είναι ένα πρόσωπο που μπορούμε να πούμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ μισεί. Αντιθέτως μάλιστα, το προφίλ του Μάκη, ο αυθορμητισμός του, η αγάπη του στην παρανομία, ο εκκεντρικός του χαρακτήρας, οι πρωτοποριακές του μέθοδοι απάτης, ο τρόπος ομιλίας του, η Β«ρετσινιάΒ» που του κόλλησε με τα πούρα, κάνουν τον Ψωμιάδη αν όχι αγαπητό, έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζεται με χιούμορ και σαρκασμό όχι μόνο από τους ΑΕΚτζήδες αλλά και από την ευρύτερη Ελληνική κοινωνία. Ίσως επειδή είναι ο άνθρωπος που πρώτα σκέφτεται την λαμογιά για να κερδίσει κάτι (το έχει μέσα του ο κάθε Έλληνας) αλλά το κάνει με έναν μοναδικό τρόπο καθώς συνδυάζει την παρανομία με την αφέλεια…

aekSports

Keywords
Τυχαία Θέματα