"Εδεσε" Κλέβερλι η Γιουνάιτεντ

Νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα τον κρατήσει στο "Ολντ Τράφορντ" μέχρι το 2015, υπέγραψε ο Τομ Κλέβερλι.

"Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τεράστια καριέρα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλεξ Φέργκιουσον και συνέχισε: "Για ένα νεαρό παιδί, διαθέτει πολύ καλό ποδοσφαιρικό μυαλό, το οποίο σε συνδυασμό με την ενέργεια και την ικανότητά του, του δίνει τη δυνατότητα να διαγράψει στο μέλλον μία εξαιρετική πορεία".

Η

εξέλιξη αυτή ήταν η ανταμοιβή για το καταπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει εφέτος ο Κλέβερλι, ο οποίος κλήθηκε και στην εθνική Αγγλίας. Ο 22χρονος εντυπωσίασε παίζοντας σαν αλλαγή στο Κομιούνιτι Σιλντ και στη συνέχεια ήταν βασικός σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με την Τότεναμ και την Αρσεναλ, πριν τραυματιστεί στους συνδέσμους τον περασμένο μήνα, στον αγώνα με τη Μπόλτον.

Από τότε τέθηκε νοκ άουτ, ωστόσο ο Αλεξ Φέργκιουσον εκτιμά πως θα τον έχει στη διάθεσή του στο μεγάλο ματς του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ στο "Ανφιλντ".

Keywords
Τυχαία Θέματα