Την Τρίτη (11/10) έρχεται το γνήσιο της υπογραφής και φιξάρεται η άφιξη του Πρίγκιπα στην Ελλάδα

Οι τελευταίες πινελιές για την οριστικοποίηση της άφιξης του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στην χώρα μας μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Τζέντα, όπου υπάρχουν πολύωρες συσκέψεις ανάμεσα στον Σαουδάραβα επενδυτή και τους συνεργάτες του. Την Τρίτη (11/10) αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα με τα έγγραφα και το γνήσιο της υπογραφής του που θα σταλούν στους δικηγόρους τους Τζίγκερ και κατόπιν θα γνωστοποιηθεί το πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο ίδιος, προκειμένου να κλείσει το deal

με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο ίδιος ο Πρίγκιπας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του sport.gr, που έκανε λόγο περί επιθυμίας του να παραστεί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 22 Οκτωβρίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Πολύωρες συσκέψεις στην Τζέντα
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Σουλτάν Αλ Σαούντ. Ο Βλάσης Τσάκας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/10) στην Τζέντα και έχει πολύωρες συσκέψεις με τον Πρίγκιπα και τους συνεργάτες του, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αποστολή των εγγράφων με το γνήσιο της υπογραφής του!

Την Τρίτη (11/10) έρχεται το γνήσιο της υπογραφής
Αυτό θα γίνει την Τρίτη (11/10), αφού απαιτείται η παρουσία του ίδιου του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας για την πιστοποίηση της υπογραφής. Ετσι, τα απαραίτητα έγγραφα θα σταλούν το επόμενο 24ωρο στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο, ώστε ο τελευταίος να τα μεταβιβάσει στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του sport.gr
Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες θα φιξαριστεί το πρόγραμμα της άφιξης και της παραμονής του Πρίγκιπα στην Ελλάδα, που προσδιορίζεται προς το τέλος της εβδομάδας, ώστε να έχει επαφές με τους μετόχους του Παναθηναϊκού και κυβερνητικούς εκπροσώπους. Παράλληλα, όπως ανέφερε από την Κυριακή το sport.gr, επιθυμία του Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι να παρακολουθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 22 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Αυτό επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας, ο οποίος μίλησε με Ελληνες δημοσιογράφους όταν οι τελευταίοι επικοινώνησαν με τον Βλάση Τσάκα!

Keywords
Τυχαία Θέματα