Δυσαρεστημένος ο Σπαντάτσιο

Φαίνεται ότι ο Ζουλιάνο Σπαντάσιο δεν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής χρησιμοποίησή του από τον Λάσλο Μπόλονι. Ο Βραζιλιάνος μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ρουμανική ιστοσελίδα "prosport.ro", εξέφρασε έμμεσα την δυσαρέσκειά του για τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει μέχρι τώρα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καθίσει και να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για το μέλλον του, την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

"Την Κυριακή έπαιξα για 20 λεπτά και πιστεύω ότι τα πήγα πολύ καλά. Δυστυχώς, δεν έχω

αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή είναι η απόφαση του προπονητή. Επιλέγει πάντα τους πιο έτοιμους παίκτες", είπε και ρωτήθηκε για το ότι είναι υπομονετικός, αλλά εκεί φάνηκε ότι μάλλον δεν είναι...

"Είμαι ακόμα νέος, έχω μπροστά μου τουλάχιστον πέντε χρόνια ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι υγιής. Η απουσία μου από το γήπεδο, είναι επειδή προφανώς ο κ. Μπόλονι πιστεύει ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμος, δεν ξέρω το γιατί. Ηρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν σε μία διαμάχη με την προηγούμενη μου ομάδα και αφού δεν έπαιζα, ήμουν πίσω στην προετοιμασία. Τώρα, όμως, είμαι στο 100% της κατάστασής μου και έχω συμμορφωθεί με οποιαδήποτε απόφαση, ελπίζω όμως να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να πάρω μία ευκαιρία, αλλιώς".

Κι όταν ρωτήθηκε για τι μπορεί να σημαίνει το `αλλιώς`, απάντησε: "Ισως να χρειαστεί να έχω κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση το χειμώνα και αν μου πουν ότι δε με χρειάζονται, τότε θα φύγω άμεσα. Δεν είναι και ότι καλύτερο για κανέναν παίκτη, να κάθεται στον πάγκο. Αλλά υπάρχει κάτι εν τω μεταξύ που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση".

Είπε μάλιστα πως παραμένει στο μυαλό του η σκέψη επιστροφής στη Ρουμανία καθώς επίσης και πως η Ραπίντ Βουκουρεστίου παραμένει μια επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα