Καπίνο: Ζω ένα όνειρο, αλλά...

Ο Στέφανος Καπίνο χαρακτήρισε την κλήση του στην Εθνική Ανδρών σαν "...ένα όνειρο που δεν περίμενα να ζήσω τόσο γρήγορα" και υποσχέθηκε πως θα δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Οι παίκτες της Εθνικής συγκεντρώθηκαν την Τρίτη (8/11) για την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει των φιλικών αναμετρήσεων με Ρωσία (11/11) και Ρουμανία (15/11), με τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού να είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα.

Αλλωστε,

σε ηλικία 17 ετών, αποτελεί τον νεότερο αθλητή που έχει κληθεί ποτέ στην Εθνική ομάδα:

"Ηταν ένα όνειρο που δεν περίμενα ότι θα γίνει πραγματικότητα τόσο νωρίς. Εγώ πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Είναι κάτι που με χαροποιεί και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω", τόνισε ο Καπίνο.

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και το κλίμα της Εθνικής, απάντησε: "Για την Εθνική ξέρω ότι είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Αυτή η κλήση είναι μια τιμή για μένα. Μίλησα με τα παιδιά και μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά".

Πάντως, ο Καπίνο παρουσιάστηκε προσγειωμένος και γνωρίζει πως ακόμη βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο: "Ο στόχος μου είναι να δουλέψω περισσότερο, να γνωρίσω τους προπονητές μου στην Εθνική, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και δεν έχω προλάβει ακόμα να το συνειδητοποιήσω. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω τις ατέλειές μου και να βελιτωθώ".

Για το αν σκέφτεται την καθιέρωσή του στην Εθνική, ο Στέφανος Καπίνο, ανέφερε: "Μακάρι. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι ακόμα δύσκολο. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω και να δικαιώσω τον κ. Σάντος για την επιλογή του".

Τέλος, του ζητήθηκε να περιγράψει πως έζησε την κατάκτηση του Euro το 2004, όταν ήταν μόλις 10 ετών! "Έκλαιγα, δεν πανηγύριζα", τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα