Δυσαναπλήρωτο το κενό του Αζάρ για Λιλ

Ο Εντέν Αζάρ της Λιλ έχει θορυβήσει τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης με τις εμφανίσεις του πέρυσι και φέτος και ήδη Ρεάλ, Τσέλσι, Ίντερ και Μπάγερν έχουν εκδηλώσει ένα πρώιμο ενδιαφέρον για το βέλγο μεσοεπιθετικό.

Σε περίπτωση που ο πιτσιρικάς αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα αυτό το καλοκαίρι τότε θα φέρει τον προπονητή του Ρούντι Γκαρσία στη δύσκολη θέση να τον αντικαταστήσει. Και μετά και την αποτυχημένη απόπειρα

της ’ρσεναλ να τον αποκτήσει έχει αρχίσει να φτιάχνει μια λίστα με αντικαταστάτες και έχει στρέψει το βλέμμα του στο Βέλγιο και τον Γιασίν Ελ Γκανασί της ΑΑ Γκεντ.

"Το σκεφτόμαστε αν και είναι ακόμα νωρίς. Θα είναι δύσκολη η αναπλήρωση του με ισάξιο ποδοσφαιριστή, αλλά προς το παρόν φροντίζουμε ώστε να δίνει το 100% στην ομάδα. Αν συμφωνήσουμε να φύγει, δεν ξέρω ποια θα είναι η τιμή του αλλά ξέρω ότι θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε επάξια" ανέφερε ο προπονητής των "λιλουά", Ρούντι Γκαρσία.

Ο πρόεδρος Μισέλ Σειντού σκέφτεται μάλιστα να ορίσει ως "πλαφόν" τα 40 εκατομμύρια πιστεύοντας πως οι ομάδες που ήδη ενδιαφέρονται συν τη Μάντσεστερ Σίτι θα κάνουν συνεχείς προσφορές με αύξουσα πορεία και έτσι θα δοθεί η οικονομική δυνατότητα στον προπονητή να πάρει αυτούς που χρειάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα