Τα είπε με "σβούρα" και παίκτες ο Μπόλονι

Ομιλία του Λάσλο Μπόλονι στους παίκτες, συζήτηση του ρουμάνου προπονητή με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό (31/10) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Η εμφάνιση του συνόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό - είναι αλήθεια ότι - χτύπησε καμπανάκι στις σκέψεις όλων. Ο μεν Μπόλονι διαπιστώνει ότι το πλάνο του δεν βγαίνει στο γήπεδο, ενώ οι δε παίκτες δεν ανταποκρίνονται στο ύψος των περιστάσεων.

Ο τεχνικός

του Δικεφάλου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τουλάχιστον 20 λεπτά εκφράζοντας τα παράπονά του για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Και είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους, δεν είχε σχέση με την ομάδα που παρουσιάστηκε στην επανάληψη, όπου έδειξε ότι δεν ήξερε τι ακριβώς ήθελε να πετύχει. Ακολούθησε η συνομιλία του Μπόλονι με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παντελή Κωνσταντινίδη, όπου ουσιαστικά συζητήθηκε η αναποτελεσματικότητα της ομάδας, τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Πάντως, ο Μπόλονι ενόψει των δύο αγώνων που ακολουθούν απέναντι σε Σάμροκ Ρόβερς και Αστέρα Τρίπολης είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του μη υπολογίζοντας (σίγουρα) τους Πάμπλο Γκαρσία, Στέφανο Αθανασιάδη.

Η κρίσιμη μέρα για τον Λίνο είναι η αυριανή (01/11) όπου θα δοκιμάσει σε έντονους ρυθμούς και αναλόγως θα φανεί, αν θα βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του στον αγώνα στην Ιρλανδία. Είναι σαφές όμως ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του δεν είναι πολλές. Απόψε (31/10) θα υπάρξει ουσιαστική εκτίμηση για την κατάσταση του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό ή όχι.


Keywords
Τυχαία Θέματα