Δώνης στο sport.gr: Τηρώ το συμβόλαιό μου

Απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους και τον σχεδιασμό του Ατρομήτου ενόψει της νέας σεζόν, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, με αποκλειστικές του δηλώσεις στο sport.gr λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της οριστικής του παραμονής στον πάγκο των Περιστεριωτών δια στόματος Γιώργου Σπανού. Ο 41χρονος τεχνικός τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του ως προπονητής των κυανολεύκων, με τούς οποίους άλλωστε δεσμεύεται επαγγελματικά. Ακόμη, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας για την επόμενη σεζόν, όπως επίσης και στο σύντομο ταξίδι του
στη Γαλλία."Λειτουργώ βάσει συμβολαίου"
Αρχικά, ο Γιώργος Δώνης σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, τονίζοντας: "Δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα εκ μέρους μου να μην συνεχίσω. Δεν σταμάτησα ποτέ να λειτουργώ ως προπονητής του Ατρομήτου. Έχω ενα συμβόλαιο με την ομάδα και κινούμαι βάσει αυτού. Δεν υπήρξε θέμα διορίας"."Δεν με απασχόλησε η φημολογία"
Ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του, είπε: "Δεν με απασχόλησε ποτέ αυτή η φημολογία. Τέτοιου περιεχομένου συζητήσεις αφορούν τους συλλόγους και όχι τον προπονητή. Εγώ πάντα κοιτούσα τη δουλειά μου στον Ατρόμητο"."Ανταγωνιστικοί και του χρόνου"
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και τους στόχους των Περιστεριωτών για τη σεζόν 2011-12: "Έχουμε ένα πλάνο το οποίο προσπαθούμε να υλοποιήσουμε. Στόχος μας του χρόνου είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα"."Ακαδημίες και εμπειρία"
Όσον αφορά τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει στο ρόστερ, είπε: "Θα προχωρήσουμε σε ανανέωση της ομάδας. Θα προωθήσουμε ορισμένους παίκτες από τις ακαδημίες και παράλληλα θα αποκτήσουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Προτεραιότητα μας οι παίκτες που έχουν βιώματα από το ελληνικό πρωτάθλημα"."Λυπάμαι για τους ξένους παίκτες"
Σχετικά με το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Γαλλία, σχολίασε: "Βρέθηκα στη Γαλλία και παρακολούθησα δύο αγώνες. Έναν της πρώτης κατηγορίας και έναν της δεύτερης. Διαπίστωσα μια εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική νοοτροπία και - να σάς πω την αλήθεια - λυπάμαι που προσπαθώ να φέρω τέτοιους παίκτες στην Ελλάδα και να τούς "αναγκάσω" να βιώσουν την ελληνική πραγματικότητα!".
Keywords
Τυχαία Θέματα