Δώνης: Αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται, αυτός είναι ο Ατρόμητος

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ατρομήτου επί της ΑΕΚ που διατήρησε την ομάδα του στην 4η θέση, αλλά και αήττητη μέσα στο Περιστέρι δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ενώ όσον αφορά τον... θόρυβο για την διαιτησία του Σπάθα σχολίασε "αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται, αυτός είναι ο Ατρόμητος".

"Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε. Είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι και εγώ στη συνέντευξη που είχα δώσει

πριν το ματς ότι θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας για να διατηρηθούμε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα καταφέραμε, είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη και έχουμε μία πάρα πολύ καλή συγκομιδή εντός έδρας στα εφτά παιχνίδια που έχουμε παίξει", τόνισε αρχικά ο Γιώργος Δώνης και συμπλήρωσε:

"Γενικώς θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι χωρίς καμία ποιότητα. Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος από τη δικιά μου ομάδα, σε καμία περίπτωση αυτό που δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό που προσπαθούμε να επιβάλουμε σαν φιλοσοφία παιχνιδιού, δεν ήταν αυτό που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πέντε πάσες με συνέπεια να έχουμε ένα σαρανταπεντάλεπτο που νομίζω δεν θα το θυμάται κανένας.

Από εκεί και πέρα επειδή βλέπαμε τα μειονεκτήματα που έχουμε ως ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποφύγαμε να κατεβάσουμε την μπάλα, πήγαμε σε μεγάλες πάσες, από το βολέ του τερματοφύλακά μας, να τρέξουμε να κερδίσουμε τη δεύτερη μπάλα και να γίνουμε απειλητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιο ενεργητικοί. Ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. 3-4 από τη δική μας πλευρά, 1-2 από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί. Πολλές φορές ήμασταν καταπληκτικοί αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς. Φέτος στο συγκεκριμένο κομμάτι η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά και αξιοποιεί την έδρα της. Τώρα κοιτάμε να προκριθούμε στο παιχνίδι με την Επανομή και να κάνουμε καλές γιορτές".

Για τη διαιτησία: "Θέλω να σταθώ και σε ένα άλλο κομμάτι. Οι βοηθοί δύο εβδομάδες τώρα, με τις αποφάσεις του, εκθέτουν τους διαιτητές. Και στην Τούμπα και σήμερα. Παρότι και τις δύο φορές οι διαιτητές είχαν πάρει τις σωστές αποφάσεις, οι βοηθοί με την παρέμβαση τους οδήγησαν σε λάθος. Νομίζω ότι αν κάποιος πρέπει να διαμαρτύρεται, αυτός είναι ο Ατρόμητος. Δεν έχω εικόνα ούτε για τη φάση του γκολ, ούτε για τη φάση του πέναλτι. Είναι διαφορετικό όμως να βλέπεις εσύ την εικόνα και άλλο οι άλλοι. Όπως δεν είχα άποψη στην Τούμπα, που ήμουν 50 μέτρα, έτσι δεν μπορώ να έχω άποψη για τη φάση του πέναλτι. Παρότι όλοι λένε πως ήταν μέσα. Θα μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα όταν το δω εγώ στην τηλεόραση. Ξέρετε πολύ καλά ότι εγώ δεν κρύβομαι".

Για την αποβολή του: "Τα συνηθισμένα που γίνονται στα ελληνικά γήπεδα. Διαμαρτυρήθηκα εγώ στον 4ο γιατί πίστευα ότι ήταν μέσα η φάση (σ.σ. του πέναλτι). Εκεί ήρθε και ο Δημητριάδης, ανταλλάξαμε κάποια γαλλικά και αποβληθήκαμε και οι δύο".

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης: "Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε λίγο τον σχηματισμό για

Keywords
Τυχαία Θέματα