Πριμ 15.000€ και χαμόγελα στον Εργοτέλη

Το διπλό του Εργοτέλη στην Λιβαδειά έκανε πλουσιότερους κατά 15.000€ τους παίκτες της κρητικής ομάδας, καθώς τόσο είναι το πριμ που θα μοιραστούν από τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη. Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η νίκη στην Λιβαδειά έφερε χαμόγελα στον Εργοτέλη καθώς οι Κρητικοί έφτασαν στους 18 βαθμούς και κοιτάνε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Η

πρώτη εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα. Οι κιτρινόμαυροι παρά την σημαντικές απουσίες (Μπουντιμίρ, Ολίσε, Κουτσινικούλης) πήραν ένα σπουδαία διπλό και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες για το κάτι παραπάνω που έχουν σαν στόχο φέτος.

Παράλληλα, η νίκη επί των Βοιωτών θα κάνει τους παίκτες του Εργοτέλη πλουσιότερους, καθώς θα μοιραστούν ένα πριμ ύψους 15.000 ευρώ όπως είχε υποσχεθεί ο Απόστολος Παπουτσάκης σε περίπτωση νίκης στην Λειβαδία.

Στον Εργοτέλη στρέφουν πλέουν την προσοχή τους στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό όπου οι Β«κιτρινόμαυροι″ δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα