Διήμερο ρεπό για τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεκουράζονται τώρα για να φορτσάρουν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος

00:15 5/9/2010 - Πηγή: Sport.gr

Μετά από μία κουραστική εβδομάδα και δυνατές προπονήσεις ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει διήμερο ρεπό και οι ερυθρόλευκοι έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για το απόγευμα της Δευτέρας (6/9).

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Βαλβέρδε

έθεσε σε εφαρμογή μία μίνι προετοιμασία ώστε να παρουσιαστούν οι παίκτες του πανέτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης στη δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο την Κέρκυρα στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

Ο βάσκος τεχνικός ανέβασε τους ρυθμούς στις προπονήσεις της εβδομάδας, που ολοκληρώνεται, αλλά έδωσε τη δυνατότητα στους ερυθρολεύκους να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες το Σαββατοκύριακο (4-5/9) ώστε να φορτσάρουν τις επόμενες μέρες.

Ο Βαλβέρδε υπολογίζει πως στο διάστημα των δύο εβδομάδων οι νεοαποκτηθέντες θα αυξήσουν το βαθμό ετοιμότητάς τους και θα προσαρμοστούν ακόμα περισσότερο στα δεδομένα της νέας τους ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα