Διευκρίνηση Δώνη για το συμβόλαιο

Δήλωση - διευκρίνηση του Γιώργου Δώνη, αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου του, σε ό,τι έχει να κάνει με τη ρήτρα αποδέσμευσης για ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι ο συγκεκριμένος όρος δεν ισχύει πλέον.

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή μια ραδιοφωνική μου συνέντευξη θα ήθελα να παρακαλέσω να μην παραπληροφορούμε τον κόσμο και ειδικά τον κόσμο

της ομάδας μου. Εγώ ό,τι είπα αναφορικά με το θέμα της ρήτρας στο συμβόλαιό μου, αφορούσε το προηγούμενο καλοκαίρι και τίποτα δεν ισχύει για το σήμερα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την ομάδα μου και προσηλωμένος στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φίλαθλοι για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".

Στα αγωνιστικά του Ατρομήτου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο (2/11), μετά το τρίημερο ρεπό. Ο Κώστας Γιαννούλης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς της 9ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας, που θα διεξαχθεί σε εμβόλιμη ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα