Χωρίς τους τραυματίες Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Μανωλά, Γεωργέα, Πατσατζόγλου και Γιάχιτς θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ (24/10, 21:00GR)

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών θα υποδεχτεί η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (24/10, 21:00GR) για την 7η αγωνιστική της Super League, αφού συνολικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες έξι ποδοσφαιριστών!

Πιο συγκεκριμένα, μετά και την προπόνηση της Παρασκευής (22/10), έγινε γνωστό πως στους... γνωστούς απόντες Γεωργέα, Πατσατζόγλου

και Γιάχιτς, προστέθηκαν και οι Σκόκο και Μανωλάς, οι οποίοι επέστρεψαν με προβλήματα από το Βέλγιο, ενώ οι άνθρωποι της Ενωσης περίμεναν ένα... θαύμα για τον Νίκο Λυμπερόπουλο που τελικά δεν έγινε.

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Κώστας Μανωλάς έδειξε θλάση γαστροκνημίου, ενώ η αντίστοιχη του Νάτσο Σκόκο θλάση αριστερού δικεφάλου με αποτέλεσμα ο έλληνας αμυντικός να ξεκινήσει θεραπεία στο γήπεδο και ο αργεντίνος επιθετικός στο Ιατρικό Κέντρο.

Οι Γεωργέας και Πατσατζόγλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς συνέχισε τη θεραπεία του λόγω της κάκωσης πέλματος που τον ταλα

Keywords
Τυχαία Θέματα