Χαβίτο μεταξύ Κέρκυρας και Λιβαδειάς!

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο δεν έχει πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι μπορεί να παίξει και να προσφέρει στον Ολυμπιακό (ενδεικτικό γεγονός οι μόλις 4 συμμετοχές που έχει) και είναι ένας από τους παίκτες του ερυθρόλευκου ρόστερ που θα φύγει δανεικός τον Ιανουάριο. Ηδη οι πρώτες ομάδες έχουν χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών με την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό

να ερρίζουν για την απόκτησή του!

Τόσο οι Φαίακες όσο και οι Βοιωτοί διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά και πατώντας πάνω σε αυτό το γεγονός ζήτησαν τον δανεισμό του Ισπανού μεσοεπιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, αφού η αλήθεια είναι ότι του... περισσεύει στο ρόστερ, καθώς δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Βαλβέρδε.

Για την ώρα, οι νησιώτες φαίνεται να έχουν ένα προβάδισμα έναντι της ομάδας του Γιάννη Κομπότη, εξαιτίας του προπονητή τους.

Ο συμπατριώτης του Φρανθίσκο Χαβίτο, Χάβι Γκράθια το πιστεύει πολύ και τον θέλει στην Κέρκυρα, συνεπώς οι πιθανότητες μετακίνησής του στο νησί των Φαιάκων είναι αυξημένες...

Keywords
Τυχαία Θέματα