Ιταλικά σενάρια για Κουίνσι και Νάπολι

Το ενδιαφέρον της Νάπολι έχει κεντρίσει ο Κουίνσι με τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αν πιστέψουμε δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, που αναφέρονται στον Γκανέζο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟ!

Σύμφωνα με το "calcionews24.com" ο τεχνικός των "παρτενοπέι" Βάλτερ Ματσάρι θέλοντας να έχει περισσότερες επιλογές για τις θέσεις των επιτελικών χαφ και των εξτρέμ

έχει στραφεί στην λύση του Κουίνσι.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: "Η Νάπολι θέλει να δώσει μία ακόμα επιλογή από διεθνή παίκτη στον Ματσάρι. Οι ιθύνοντες θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους και έχουν σκεφτεί την απόκτηση του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, που είναι αριστερός μέσος ανήκει στην Αλ Σαντ, που παίζει με μορφή δανεισμού τον Παναθηναϊκό και ανήκε στην ακαδημίες της ’ρσεναλ. Ο παίκτης θα μπορούσε να πουληθεί από τους Καταριανούς για δύο εκατομμύρια ευρώ".

Επίσης και το "napolisport.net" έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του ιταλικού νότου για τον Κουίνσι, χαρακτηρίζοντας τον ως το "hot όνομα" της μεταγραφικής περιόδου!

Από την πλευρά του ωστόσο, ο Κουίνσι έχει τονίσε κατ' επανάληψη ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το πέρας του δανεισμού το προσεχές καλοκαίρι, αφού έχει δεθεί με τον κόσμο και την ομάδα του Τριφυλλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα