Από βδομάδα ξεκαθαρίζει το θέμα του προέδρου στον ΠΑΟ. Ενοχλημένος ο Τζίγκερ για το θέμα της αγοραπωλησίας, δίχως κάτι χειροπιαστό. Παρών ο Παύλος στην αύξηση του Μ.Κ.

Δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το ραντεβού του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους μετόχους Παύλο Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη Δάβαρη, Γιώργο Νίκα, Γιάννη Ξυλά και Αδαμάντιο Πολέμη, το οποίο έλαβε χώρα στα γραφεία των επιχειρήσεων του Τζίγκερ το απόγευμα της Τρίτης (29/6).

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων εμφανίστηκε ενοχλημένος με τις... τοποθετήσεις της πλευράς Βγενόπουλου-Πατέρα (αμφότεροι απουσίαζαν από τη συνάντηση) τονίζοντας πως δεν μπορεί να σέρνεται

άλλο το θέμα της πιθανής αγοραπωλησίας της ΠΑΕ, ωστόσο επανέλαβε πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει μια σοβαρή πρόταση.

Την άλλη εβδομάδα θα τελειώσει το περιβόητο θέμα του νέου προέδρου σε νέα συνάντηση των μετόχων την Τρίτη (6/7) ή την Τετάρτη (7/7).  "Να μη σέρνεται άλλο το θέμα"Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του μεγαλομετόχου με τους υπόλοιπους μετόχους του Παναθηναϊκού, από την οποία απουσίαζε δικαιολογημένα ο Μιχάλης Ζολώτας που βρίσκεται εκτός Ελλάδας για επαγγελμα

Keywords
Τυχαία Θέματα