Αντίο στον ΠΑΣ από Μπουζίντ μέσω facebook

Αντίο στο ΠΑΣ Γιάννινα είπε ο Μπουζίντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 5 μήνες με την Μπεν Γιας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Πολλές απουσίες για τους Ηπειρώτες ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ. Δεν... έβγαλε αποστολή ο Αναστασιάδης!

Ο Μπουζίντ δοκιμάστηκε στην Μπεν Γιας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μέσω... facebook αποκάλυψε ότι

υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους 5 μήνες!

Ο Αλγερινός με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "lebuteur.com" της πατρίδας του δηλώνει μεταξύ άλλων ότι είχε να πληρωθεί από τον Αύγουστο και ότι στη συνάντηση της Τετάρτης δεν έλαβε κάποια ξεκάθαρη απάντηση από τον Γιώργο Χριστοβασίλη, με αποτέλεσμα να εισπράξει τελικά τα οφειλόμενα και να μεταβεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και τελικώς συμφώνησε με τη νέα του ομάδα.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, ωστόσο, όπως είχε κάνει και πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή!

Οπως και να 'χει, ο τεχνικός του ΠΑΣ αντιμετωπίζει πολλές απουσίες, αφού οι Φέγκρους, Τζημόπουλος, Ανδράλας είναι τραυματίες, ο Λίλα είναι τιμωρημένος και ο Μπουζίντ ανακοίνωσε πως φεύγει!

Keywords
Τυχαία Θέματα