Αλόνσο: Παλεύουμε για την 3η θέση

Μια άνετη επικράτηση της Red Bull περιμένει ο Φερνάντο Αλόνσο στον αγώνα της Σουζούκα, λέγοντας ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο ίδιος υπό φυσιολογικές συνθήκες, είναι να παλέψει για την τελευταία θέση του βάθρου με τις McLaren.

"Ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για το βάθρο στους αγώνες που υπάρχουν ως το τέλος", είπε ο ισπανός οδηγός της Ferrari.

"Αλλά ξέρουμε ότι η Red Bull

θα είναι πολύ δυνατοί αύριο, όπως γίνεται συνήθως το Σάββατο. Σε αυτού του είδους την πίστα, το φυσιολογικό αποτέλεσμα είναι το 1-2 από την Red Bull, οπότε εμείς θα πρέπει να παλέψουμε με την McLaren για την τρίτη θέση".

Ο Αλόνσο είχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην απογευματινή περίοδο ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής (7/10), πίσω από τον Τζένσον Μπάτον.

Ομως αυτό που εντυπωσίασε τους οδηγούς ήταν ο ρυθμός της Red Bull στους πολλούς γύρους με μεγάλο φορτίο καυσίμου, με σταθερό γυρολόγιο εντός του 1'37".

"Είναι γρήγορο, έτσι δεν είναι; Ενα και 37 είναι πάρα πολύ γρήγορο", είπε ο Μάσα. "Σίγουρα πρέπει να το κοιτάξουμε, γιατί ίσως κάποιοι έτρεχαν με 100 κιλά καύσιμα και κάποιοι με 140 κιλά, οπότε να εξηγείται η μεγάλη διαφορά. Θα το δούμε στον αγώνα, όπου είναι η κατάλληλη στιγμή για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα