Ελλάδα - Κροατία; Μακριά κι αγαπημένοι...

Χαίρετε, κύριοι. Υστερα από ένα τριήμερο στοιχηματικής νηστείας, έχουμε στα χέρια μας ένα "γεμάτο" κουπόνι με αγώνες των προκριματικών του Euro 2012. Mε τον κίνδυνο να γίνω κουραστικός, θα επαναλάβω πως με τις Εθνικές οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικότερα από τη στιγμή που στα φαβορί έχει πέσει... κούρεμα (είναι και της... μόδας).

Λοιπόν, θα κάνω μια απόπειρα να χωρίσω τις επιλογές σε δύο κατηγορίες. Η μία αφορά σε υψηλές

αποδόσεις, τις οποίες μπορούμε να βάλουμε σ' ένα συστηματάκι και η άλλη σε πιο "φτωχές" που θα τις παίξουμε σ' ένα στρέιτ δελτίο.

Let'go... Πάμε στο Τουρκία - Γερμανία. Εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Οι Γερμανοί έχουν ήδη τσεκάρει το εισιτηριάκι της πρόκρισης και ουσιαστικά το μοναδικό κίνητρο που έχουν είναι να ολοκληρώσουν τα προκριματικά με 10 νίκες σε ισάριθμα ματς (έχουν οκτώ). Για τους Τούρκους τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, χρειάζονται απόψε έναν βαθμό και πιστεύω πως απέναντι στα... φιλαράκια τους θα τα καταφέρουν. Βέβαια, θα μου πείτε την τελευταία αγωνιστική παίζει Γερμανία - Βέλγιο και Τουρκία - Αζερμπαϊτζάν, οπότε και σε περίπτωση ήττας οι Τούρκοι θα έχουν θεωρητικά το πάνω χέρι. Γιατί, όμως, να φτάσουν σε σημείο να εξαρτώνται από τα κέφια των Γερμανών; Πάμε με το Χ...

Στο Σερβία - Ιταλία (το ματς του πρώτου γύρου δεν είχε... τελειώσει ποτέ), τώρα, η Σέρβοι ουσιαστικά δίνουν τον τελικό τους για τη 2η θέση κόντρα στους ψιλοαδιάφορους ιταλούς. Λογικά, οι φίλοι μας οι Σέρβοι θα μπουν στο γήπεδο με το... μαχαίρι στα δόντια. Ρισκάρουμε στη νίκη τους.

Πάμε, τώρα, σ' ένα σημείο που εφόσον περάσει, θα μας πληρώσει περισσότερες από 5 φορές τα λεφτά μας. Αναφέρομαι στο "2" της Λευκορωσίας στη Ρουμανία. Λοιπόν, για να έχουν ελπίδες οι Ρουμάνοι για τη 2η θέση, πρέπει την ίδια ώρα η Βοσνία να χάνει βαθμούς στην έδρα της από το Λουξεμβούργο. Αυτά δεν γίνονται. Οι Λευκορώσοι είναι μανούλες στην κόντρα και πιστεύω πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Οι λιγότερο τολμηροί, μπορούν να παίξουν το Χ2 στο 2,15.

Κλείνω την τετράδα με τα ζητούμενα με το "Χ" στο Τσεχία - Ισπανία. Οι ισπανοί παίζουν χωρίς κίνητρο που να πηγάζει από τη βαθμολογία, ενώ οι Τσέχοι με τον έναν βαθμό ουσιαστικά εξασφαλίζουν τη 2η θέση.

Συνεχίζουμε με το στρέιτ δελτίο. Το πρώτο σημείο είναι το "2" τον Ελβετών στην Ουαλία. Οι Ουαλοί είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου με μία νίκες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις τρία γκολ. Αντίθετα, οι Ελβετοί τα πάνε συμπαθητικά και διεκδικούν με το Μαυροβούνιο τη 2η θέση. Την ίδια ώρα, οι Μαυροβούνιοι παίζουν με την Αγγλία. Αν η Ελβετία χάσει βαθμούς απόψε και το Μαυροβούνιο κερδίσει, τότε αποχαιρετούν την πρόκριση...

Το δεύτερο σημείο έρχεται από τα γειτονάκια, τους Φινλανδούς με τους Σουηδούς. Ξεκάθαρο φαβορί η Σουηδία, αν και η απόδοση παραείναι κουτσουρεμένη. Συνεχίζω με το Goal - Goal στο Κύπρος - Δανία, όπου η τιμή του προφανώς έχει αξιολογηθεί λανθασμένα από τον ΟΠΑΠ. Μας δίνουν το GG 1,80 και το over 2,5 1,75! Δηλα

Keywords
Τυχαία Θέματα