To ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Α1

To ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Α1. Οι δύο ομάδες συγκρούονται το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) στο κλειστό της Πυλαίας, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Είπαμε, όσα χρόνια κι αν περάσουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι το clasico του μπάσκετ. Αλλωστε, όταν το άθλημα... άνθιζε στην Ελλάδα, η συμπρωτεύουσα ήταν στο επίκεντρο

της προσοχής.

Πλέον, μπορεί να μην υπάρχουν στο παρκέ ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Πρέλεβιτς ή ο Φασούλας, αλλά είναι δύσκολο να γυρίσεις την πλάτη σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πόσο μάλλον τώρα που και οι δύο ομάδες... καίγονται για βαθμούς.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ο ΠΑΟΚ είναι όγδοος με 12 βαθμούς σε 9 ματς, ενώ ο Αρης με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχει 11. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος δεν θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι στη 12άδα του τον Αντριουσκεβίτσιους, ενώ πρόβλημα στη ρακέτα έχει και ο Αρης με τον Σαμ Μάλντροου να μη βγάζει ολόκληρη την προπόνηση την Τρίτη (27/12). Πάντως, θα είναι στην αποστολή των κίτρινων.

Εκτός του ντέρμπι, πάντως, η 10η αγωνιστική της Α1 έχει κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του ΑΓΟΡ, ενώ ο τρίτος στην κατάταξη Κολοσσός, παίζει με το Μαρούσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

16:00 ΑΓΟΡ - Παναθηναϊκός
16:00 Ηλυσιακός - ΚΑΟ Δράμας
17:00 Καβάλα - Ικαρος Καλλιθέας
17:00 Περιστέρι - Πανιώνιος
17:00 ΠΑΟΚ - Αρης
17:00 Μαρούσι - Κολοσσός

* Ο Ολυμπιακός έχει ρεπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα