Ξέσπασαν στους Τζαζ οι Λέικερς

Στους Γιούτα Τζαζ ξέσπασαν οι Λος Αντζελες Λέικερς, που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Στο ντέρμπι της ημέρας, οι Χιτ νίκησαν με 115-107 τους Σέλτικς.

Μία ενδεχόμενη τρίτη σερί ήττα θα έπεφτε βαριά στους Λέικερς, οι οποίοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Τζαζ. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε κέφια και με 26 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Λος Αντζελες, ενώ καλή απόδοση είχε και ο Γκασόλ με 22.

Στο ντέρμπι

των Χιτ με τους Σέλτικς, χρειάστηκε να λάμψει το άστρο του ρούκι, Νόρις Κόουλ, για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Μαϊάμι.

Οι Χιτ ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν ακόμη και με 17 πόντους διαφορά, αλλά οι Σέλτικς, κατάφεραν να ξαναμπουν στο ματς στην τελευταία περίοδο. Η ανατροπή των κελτών, όμως, τελικά, δεν ολοκληρώθηκε γιατί ο Κόουλ είχε κέφια και έβαλε την υπογραφή του στο ματς, δίνοντας τη νίκη στους Χιτ με 115-107.

Σημαντικες νίκες πέτυχαν ακόμη οι Μπλέιζερς και οι Χοκς, που νίκησαν Κινγκς και Νετς, αντίστοιχα.

Τέλος, την πρώτη τους νίκη πανηγύρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι, με κορυφαίο τον Μπράντον Τζένινγκς, επικράτησαν με 98-95 των Τίμπεργουλβς.

Keywords
Τυχαία Θέματα