Tην άποψη του ότι ο Πανθρακικός διαθέτει εξαιρετική οργάνωση, εξέφρασε σε συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Παντελίδης

20:07 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Συνέντευξη τύπου παρέθεσε την Τετάρτη (6/4) ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Αρχικά ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ:
"Από το προηγούμενο παιχνίδι κρατάμε τη διάθεση, το πάθος και την αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα τελευταία 30 λεπτά του παιχνιδιού μας.Στόχος, αυτή την στιγμή, είναι το
αποτέλεσμα και λιγότερο το θέαμα. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο χωρίς να πάρουμε τα αποτελέσματα που μας άξιζαν".Οσον αφορά το ματς με τον Παναιτωλικό:
"Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και πιστεύω έτσι θα συνεχιστεί όλη η εβδομάδα. Δεν υπάρχουν τραυματίες και πιστεύω πως είναι και τίμιο απέναντι στις 2 ομάδες (ΟΦΗ και Παναιτωλικό). Με νίκη θα είμαστε ακόμα πιο άνετοι βαθμολογικά και θα κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον".Τέλος ο Σάββας Παντελίδης σύγκρινε τις ομάδες στις οποίες υπήρξε προπονητής:
Πανθρακικός διαθέτει εξαιρετική οργάνωση και μπορώ να πω πως είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει. Το προπονητικό κέντρο είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση και θα το εκμεταλλευτούμε όπως πρέπει ώστε να πάρουμε πολλαπλά οφέλη".
Keywords
Τυχαία Θέματα