Pregame Πανιώνιος - Κέρκυρα (28/1, 17:15GR)

Να διατηρηθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος φιλοξενεί το Σάββατο (28/1) στη Νέα Σμύρνη την Κέρκυρα. Από τη μεριά τους οι "Φαίακες" φιλοδοξούν ότι θα πάρουν το διπλό που θα τους δώσει άλλο... αέρα για τη συνέχεια.

Ο Πανιώνιος θα έχει νέο πρόσωπο στην 11άδα

του τον Ζαν Ζακ Πιέρ, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί και ο Σιόβας.

Αναλυτικά, την αποστολή του Πανιωνίου για το ματς αποτελούν οι: Σιδεράκης, Πόγκασιτς, Πετκάκης, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Πιέρ, Κουλουχέρης, Σιόβας, Αυλωνίτης, Ρόβας, Ομο, Σάμαρης, Αμπντουλάγιεφ, Γουνδουλάκης, Σκέμπρι, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Μενδρινός.

Οσο για την Κέρκυρα ψάχνει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα, που θα της επιτρέψει να βλέπει με μεγαλύτερη αισοδοξία το μέλλον της στη Super League.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τον νεοαποκτηθέντα, Ερίθε.

Η αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μίχος, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Ερίθε, Όσμαν, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης, Ιωάννου, Τσίγκας, Μαρτίν, Καλαντζής, Μπάρκογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα