NBA: Οι Νικς ενδιαφέρονται για τον Τζαμάλ Κρόφορντ

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Τάισον Τσάντλερ, οι Νιου Γιορκ Νικς ενδιαφέρονται για τον σούτινγκ γκαρντ Τζαμάλ Κρόφορντ, ο οποίος είναι free agent έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στους Ατλάντα Χοκς.

Σύμφωνα με το Yahoo Sports, οι Νικς θέλουν να υπογράψουν τον Κρόφορντ ως ανταλλαγή με τη διαδικασία του sign-and-trade με τους Χοκς.

Για τον 31χρονο γκαρντ υπάρχει

ενδιαφέρον και από πολλές άλλες ομάδες, όπως τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Ιντιάνα Πέισερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Νιου Ορλεανς Χόρνετς.

Ο Κρόφορντ αγωνίστηκε 4,5 σεζόν με τους Νικς από το 2004 ως το 2008, ενώ το 2010 κέρδισε το βραβείο του έκτου παίκτη της χρονιάς στο NBA, φορώντας τη φανέλα των Χοκς. Πέρυσι είχε 14,2 πόντους κατά μέσο όρο σε 76 παιχνίδια.

Οι Νικς έχουν βάλει στο στόχαστρο δύο ακόμα free agent: τον 33χρονο πλέι-μέικερ Μάικ Μπίμπι, με τον οποίο φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο 1,4 εκ. δολαρίων, και τον επίσης πόιντ γκαρντ Τζέι Τζέι Μπαρέα.

Η περίπτωση του πρωταθλητή με τους Ντάλας Μάβερικς, Μπαρέα, φαντάζει δύσκολη για την ομάδα της Νέας Υόρκης, καθώς με βάση τον χώρο στο σάλαρι καπ της, δεν μπορεί να του προσφέρει περισσότερα από 2,5 εκ. δολάρια για την προσεχή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα