NBA: Οι Μπουλς ενδιαφέρονται για τον Ρίτσαρντ Χάμιλτον που μένει ελεύθερος από τους Πίστονς

Οι Σικάγο Μπουλς αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Ρίτσαρντ Χάμιλτον, μόλις ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ λύσει το συμβόλαιό του με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως αναφέρει το ESPN.

Ο Χάμιλτον έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Πίστονς για να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του και να γίνει free agent, κάτι που αναμένεται

να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Η εξέλιξη αυτή διευκολύνει τους Μπουλς, οι οποίοι είχαν ενδιαφερθεί και πέρυσι για τον Rip, πρωταθλητή NBA το 2004 με το Ντιτρόιτ, στο οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία εννιά χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η ομάδα του Σικάγο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ενεργοποιήσει τη ρήτρα για να κρατήσει τον Κιθ Μπόγκανς, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ως τις 19 Δεκεμβρίου. Ο 31χρονος παίζει στην ίδια θέση με τον Χάμιλτον.

Τυχαία δεν είναι επίσης τα λόγια του σταρ των Μπουλς, Ντέρικ Ρόουζ, για τον Χάμιλτον, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της ομάδας για τη σεζόν 2011-12.

Rip είναι νικητής. Δεν έχω τίποτα άσχημο να πω γι' αυτόν", τόνισε ο Ρόουζ. "Εχει πάρει πρωτάθλημα και ξέρει πώς να κερδίσει. Και αν έρθει σε μας, ξέρω ότι θα είμαστε χαρούμενοι να τον έχουμε".

Ο Χάμιλτον είχε έρθει σε ρήξη πέρυσι με τον προπονητή του, Τζον Κούστερ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ομάδας για επτά εβδομάδες. Σκόραρε 14,1 πόντους κατά μέσο όρο, που είναι η χειρότερή του επίδοση μετά την πρώτη σεζόν του στο NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα