MVP της 5ης αγωνιστικής ο Μάσεϊ

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ της Λοκομοτίβ Κούμπαν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 5ης αγωνιστικής της α' φάσης του Eurocup. Έμεινε δεύτερος ο Τζέιμς του ’ρη

Με μία μεγαλειώδη εμφάνιση ο Τζερεμάια Μάσεϊ οδήγησε τη Λοκομοτίβ Κούμπαν σε νίκη με 73-51 επί της Γκραν Κανάρια, με την οποία οι Ρώσοι "σφράγισαν" το εισιτήριο στις "16" καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο Μάσεϊ όπως αναφέρεται

στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup ήταν παντού για λογαριασμό της Λοκομοτίβ Κούμπαν. Συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης 28 βαθμούς και άφησε δεύτερο τον Ντομινίκ Τζέιμς του ’ρη ο οποίος με τους 28 πόντους που πέτυχε είχε έναν βαθμό λιγότερο.

Πολύπλευρη ήταν η παρουσία του Μάσεϊ στο παρκέ, καθώς εκτός από τους 16 πόντους που πέτυχε και τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε, έκανε ακόμα τρία κλεψίματα, είχε δύο μπλοκ, έδωσε τρεις ασίστ και κέρδισε 4 φάουλ.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του ’ρη και του Γυμναστικού Λάρισας, είναι πρώτος σε μέσο όρο αξιολόγησης με 22,8 βαθμούς μετά από πέντε ματς. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης είναι ο Φαμπιάν Κοζέρ της Σολέ με 20,8 πόντους ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα