F1: Φήμες για οριστικό χωρισμό του Χάμιλτον με τη Σέρτζινγκερ

Η εμφανής έλλειψη διάθεσης που έδειξε ο Λιούις Χάμιλτον κατά τη διάρκεια του GP Κορέας την περασμένη εβδομάδα, ίσως εξηγείται από τον χωρισμό του με τη Νικόλ Σέρτζινγκερ, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2007, με εξαίρεση μερικούς μήνες στις αρχές του 2010. Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς είχαν ανακοινώσει από κοινού ότι χώρισαν, όμως δεν άργησαν να τα ξαναβρούν.

Τώρα φαίνεται πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός, όπως αποκάλυψε

ένας κοινός τους φίλος αγνώστου ταυτότητας στην εφημερίδα Daily Mail: "Παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και ήταν αμοιβαία η απόφαση να μην είναι πια μαζί, καθώς είδαν ότι ήταν αδύνατον να συνεχίσουν τη σχέση τους με τόσο αντικρουόμενα ωράρια εργασίας".

Η Σέρτζινγκερ, πρώην μέλος του συγκροτήματος Pussycat Dolls, συνήθιζε να παρακολουθεί από κοντά τον Χάμιλτον να οδηγεί για την McLaren σε όσες περισσότερες κούρσες F1 μπορούσε.

Ωστόσο οι εμφανίσεις της στις αγωνιστικές πίστες περιορίστηκαν δραματικά μετά τη μόνιμη εγκατάστασή της στις ΗΠΑ, καθότι φέτος έγινε μέλος της κριτικής επιτροπής του γνωστού μουσικού σόου "The X Factor" στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο Χάμιλτον κατέκτησε την πρώτη του pole position ύστερα από 1,5 χρόνο στην Γέονγκαμ το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρόλα αυτά οι φωτογράφοι με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν να του αποσπάσουν ένα χαμόγελο στο paddock.

Προηγουμένως ο 26χρονος βρετανός προερχόταν από μια χρονική περίοδο κατά την οποία είχε δεχτεί σκληρή κριτική για τα συχνά λάθη του εντός πίστας και τα φτωχά αποτελέσματά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα