Πρίφτης: Ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω πρεμιέρας

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι ο αγώνας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, για την πρεμιέρα της Α1, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ ανέφερε ότι η Καβάλα θα πρέπει να βελτιωθεί σε σχέση με την αναμέτρηση του Κυπέλλου.

"Είναι μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι παιχνίδι πρεμιέρας. Ο Ηλυσιακός αναμφίβολα έχει το προβάδισμα λόγω έδρας. Είναι μία ομάδα που συγκροτήθηκε νωρίς και έχει μία πολύ καλή εικόνα στις μέχρι τώρα εμφανίσεις σε φιλικά και κύπελλο. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε σίγουρα πιο

βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της Καλαμίτσας, όπου σταθήκαμε τυχεροί", είπε ο έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά των παικτών, ο Xριστόφορος Στεφανίδης, δήλωσε: "Είναι μια πρεμιέρα και πάντα το εναρκτήριο παιχνίδι της περιόδου έχει ιδιαιτερότητες, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμείς γνωρίζουμε ότι λόγω του δύσκολου πρώτου γύρου που έχουμε πρέπει να βρούμε θετικό αποτέλεσμα και μακριά από την Καλαμίτσα.

Ηλυσιακος, όπως κι εμείς, είναι μια ομάδα που έκανε κανονικά προετοιμασία και ο βαθμός ετοιμότητας του είναι υψηλός. Δεδομένων των αγωνιστικών συνθηκών που υπήρχαν όλη την εβδομάδα, η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε στο γήπεδο και ετοιμάστηκε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το ματς του κυπέλλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα