Xiaomi @ MWC: Παρουσίασε την action camera Yi Camera

10:13 10/3/2015 - Πηγή: myPhone
Με μια κίνηση που ίσως θα αποτελούσε έκπληξη για πολλούς, η Xiaomi έχει ανακοινώσει, εδώ και λίγες μέρες, για την αγορά της Κίνας, μια action camera, με τιμή περί τα 59 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει η απορία αν η συσκευή θα δει τα ράφια της Αμερικανικής αγοράς.

Η Yi Camera είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να βιντεοσκοπεί σε ανάλυση 1080p, στα 60fps και η μέγιστη χωρητικότητά της φτάνει τα 64GB. Αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά την καθιστούν καλύτερη πρόταση από αυτή της GoPro, που ακούει στο όνομα
Hero, έχει τιμή λιανικής 119 ευρώ, βιντεοσκοπεί σε ανάλυση 1080p και 30fps, ενώ η μέγιστη χωρητικότητά της αγγίζει τα 32GB. Η δημιουργία της Xiaomi είναι, επίσης, ελαφρύτερη, ζυγίζοντας 72 γραμμάρια, ενώ προσφέρει καλύτερη αυτονομία, λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας της. Οι λάτρεις των extreme sports θα χαρούν να μάθουν ότι αντέχει σε βάθος νερού 40 μέτρων. Σε αντίθεση με τη Go Pro, η Xiaomi δεν εξοπλίζει τη συσκευασία του gadget με τυχόν εξοπλισμό, πέρα από μια βάση που μπορεί να προσκολληθεί σε κράνη. Το κουτί επίσης, όλως περιέργως, περιλαμβάνει ένα «γιλέκο» για γάτες, στο οποίο η camera μπορεί να ενσωματωθεί.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 138 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα