HTC Butterfly 2: Eπίσημα σε αγορές της Νότιας Ασίας από Σεπτέμβριο

10:22 21/8/2014 - Πηγή: myPhone
Η HTC ανακοίνωσε επίσημα πέραν του νέου ΗΤC One (M8) με Windows Phone και το HTC Butterfly 2, το οποίο προορίζεται για την περιοχή της Ασίας. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία μέσω του παρόχου KDDI με την επωνυμία Butterfly J,
αλλά τώρα θα είναι διαθέσιμο και σε αγορές της Νότιας Ασίας, συμπεριλαμβανομένων του Χονγκ Κονγκ, Ινδίας, Μαλαισίας, Σιγκαπούρης και Ταϊλάνδης.

Το Butterfly 2 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD, SoC Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,5 GHz, 2 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 16/32 GB, υποδοχή για microSD, διπλή κάμερα στην πίσω πλάτη του με αισθητήρα 13 Megapixel, όπου η δεύτερη κάμερα έχει έναν βοηθητικό ρόλο για να δοθεί βάθος στις λήψεις εικόνων και πραγματοποιεί λήψη βίντεο στα 1080p. Παρατηρώντας λεπτομερώς την εμπρός πλευρά της συσκευή, βλέπουμε ότι υπάρχει ψηλά μια μικροσκοπική κάμερα των 5 Megapixel για selfie φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις. Επίσης, το μπροστινό μέρος του Butterfly 2 περιέχει και δύο ηχεία τεχνολογίας BoomSound της HTC για το οποία χρειάστηκε και η συμβολή της Harman Kardon.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 75 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα