Cyta: Συμβόλαιο Κινητής από μόλις 9 ευρώ το μήνα

09:23 12/9/2014 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Τα Προγράμματα Κινητής της Cyta Ελλάδος παρουσίασε η εταιρεία στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου την οποία παρέθεσε στο Αμφιθέατρο των κεντρικών της γραφείων με τη συμμετοχή της Ανώτατης Διοίκησης σε Αθήνα και Λευκωσία, μέσω του καινοτόμου συστήματος Τηλεπαρουσίας. Ειδικότερα, η Διοίκηση της
εταιρείας ανακοίνωσε την ευρεία, εμπορική διάθεση υπηρεσιών Cyta Κινητής, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη περίοδο προσφοράς Κινητής Τηλεφωνίας σε συγκεκριμένο αριθμό Πελατών.

Με την παραπάνω εξέλιξη η Cyta Ελλάδος δίνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play) Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης σε ένα λογαριασμό. Η δυνατότητα συγκέντρωσης πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα λογαριασμό από μία εταιρεία, δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για ποικίλες συνδυαστικές εκπτώσεις, αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία Σύνδεση Σταθερής και μία Σύνδεση Κινητής στον ίδιο λογαριασμό, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στον (οικιακό ή εταιρικό) μηνιαίο λογαριασμό.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 229 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα