Apple: Λάθος επέτρεπε για λίγο την υποβάθμιση συσκευών σε παλαιότερη έκδοση iOS

19:18 13/1/2018 - Πηγή: myPhone
Η Apple έχει μια ιστορία να μην κοιτάζει στο παρελθόν και σίγουρα δεν θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε κάποια παλαιότερη έκδοση του iOS από τη στιγμή που αναβαθμίσατε σε κάποια νεότερη. Προκειμένου μια έκδοση του iOS να εγκατασταθεί στο iPhone σας, θα πρέπει να γίνει signed από τους servers της Apple.
Από τη στιγμή που μια νεότερη έκδοση βγει, η προηγούμενη θα γίνει signed για μερικές εβδομάδες, μέχρι η Apple να τραβήξει πλέον οριστικά το καλώδιο από την πρίζα.

Πριν από μερικές ημέρες, η εταιρεία είχε ένα ατυχές γεγονός, όταν έκανε sign παλαιότερες εκδόσεις του iOS για μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό, επέτρεψε σε μερικούς χρήστες να εγκαταλείψουν το iOS 11 για κάποια παλαιότερη έκδοση. Οι περισσότεροι επέλεξαν την iOS 10, ενώ υπάρχουν αναφορές στο Reddit ότι μερικοί κατάφεραν να εγκαταστήσουν το iOS 9, ενώ άλλοι να μεταβούν ακόμη και στην iOS 6.1.3. Πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι νιώθουν προδομένοι από την Apple, όχι μόνο για τα throttled iPhones, αλλά και για το γεγονός ότι φαίνεται να επιβαρύνει το παλαιότερο hardware.

[via]
Keywords
Τυχαία Θέματα