H Schneider Electric παρουσιάζει το APC Smart-UPS, το πρώτο cloud-enabled UPS

17:36 13/1/2018 - Πηγή: Xblog

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού παρουσιάζει το Smart-UPS με την εφαρμογή APC SmartConnect, το πρώτο και μοναδικό cloud-enabled UPS για τη διαχείριση ενέργειας σε ΙΤ περιβάλλον. Η λύση

επιτρέπει στις επιχειρήσεις, ιδίως στις μικρές και μεσαίες (SMBs), που έχουν περιορισμένο αριθμό πόρων και IT δυναμικού, για την προληπτική και αποτελεσματική διαχείριση της «υγείας» των UPS συστημάτων τους.

Η αστοχία της μπαταρίας ενός UPS, σε οποιοδήποτε εξοπλισμό είναι ανεπιθύμητη, ωστόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων θα μπορούσε να σημαίνει σημαντικές καθυστερήσεις και απώλεια εσόδων. Για να αναδείξουμε τη σημαντικότητα του θέματος, αρκεί να αναφερθεί πως στον σημερινό κόσμο του IoT, αυτές οι συσκευές είναι πιθανό να υποστηρίζουν εξοπλισμό, τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα, που πρέπει να έχει το ίδιο επίπεδο διαθεσιμότητας και ασφάλειας όπως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά data centers.

To SmartConnect, που διατίθεται ως στάνταρ λειτουργία σε επιλεγμένα μοντέλα της κορυφαίας σειράς APC Smart UPS, παρέχει την αξιοπιστία, την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) για να παραμένουν συνδεδεμένες με την τεχνολογία και τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την λειτουργία τους.

Το SmartConnect αξιοποιεί την ανοιχτή και διαλειτουργική, cloud-enabled αρχιτεκτονική EcoStruxure της Schneider Electric για να:

Συλλέγει και να στέλνει δεδομένα σχετικά με την «υγεία» και την κατάσταση του UPS του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του πότε πρέπει να αντικατασταθεί η μπαταρία, να ανανεωθεί η εγγύηση και τις ειδοποιήσεις απόδοσης του UPS.Παρέχει μια ασφαλή, cloud-based διαδικτυακή πύλη όπου οι πελάτες μπορούν να δουν την κατάσταση του UPS από οποιαδήποτε συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.Στέλνει αυτόματες προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις, ενημερώσεις για νέες εκδόσεις και υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων για προχωρημένους χρήστες μέσα μιας εύκολης στη χρήση συσκευής απομακρυσμένου ελέγχου.Άμεση και εύκολη εγκατάσταση ακόμα και για χρήστες που δεν έχουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Επιτρέπει στους MSPs να εξυπηρετούν καλύτερα τους SMB πελάτες

Η cloud τεχνολογία SmartConnect δίνει επίσης τη δυνατότητα στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφοριών (MSPs) να προσθέσουν στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών τους τον απομακρυσμένο έλεγχο UPS για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs). Αυτό δίνει τη δυνατότητα στις MSPs εταιρείες να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους και να παρέχουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας δημιουργώντας παράλληλα νέες ροές εσόδων με ελάχιστη προσπάθεια και χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι MSPs εταιρείες μπορούν εύκολα να συνδέσουν το SmartConnect με κορυφαίες λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης (RMM) όπως το ConnectWise Automate και το Kaseya ή μέσω μιας mobile ready-διαδικτυακής πύλης προκειμένου να ελέγχουν το πελατολόγιο τους μέσα από μια μόνο πλατφόρμα. Χωρίς την ανάγκη ανάπτυξης ειδικού κώδικα, ή μηνυμάτων λειτουργίας απλού πρωτόκολλου διαχείρισης δικτύων (SNMP) από προγραμματιστές λογισμικού, οι MSPs μπορούν γρήγορα να αναπτύξουν τις υπηρεσίες τους και να αρχίσουν να δημιουργούν έσοδα.

Έτοιμες Λύσεις EcoStruxure

Η σύνδεση του APC Smart-UPS με το SmartConnect είναι ένα από τα τελευταία διαθέσιμα προϊόντα που ανήκουν στo οικοσύστημα EcoStruxure IT Data Center Management της Schneider Electric. Το EcoStruxure IT έχει αναπτυχθεί πάνω σε έξυπνες, διασυνδεδεμένες λύσεις που αξιοποιούν πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα οι οποίες απλοποιούν τη συντήρηση και τη λειτουργία της IT υποδομής βελτιώνουν τις επιδόσεις και τη λειτουργία και επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο και παρέχουν υπηρεσίες εξειδικευμένου προσωπικού.

Προσφέροντας ασφάλεια στον Διασυνδεδεμένο Κόσμο

H εταιρεία APC της Schneider Electric είναι ένα κορυφαίο brand σε παγκόσμιο επίπεδο για ολοκληρωμένες λύσεις ΙΤ υποδομών και λογισμικού. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις παροχής ενέργειας και διαθεσιμότητας σε τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, η APC παρέχει ασφάλεια σε ένα διασυνδεμένο κόσμο. Με τη μεγαλύτερη κοινότητα συνεργατών που προσαρμόζουν τεχνολογικές λύσεις για οικιακές και δίκτυα διανομής, η APC επιτρέπει τόσο σε μεμονωμένους χρήστες όσο και σε επιχειρήσεις να προσβλέπουν στην αδιάλειπτη προστασία των κρίσιμων πληροφοριών και δεδομένων τους.

Συντάκτης: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα