Η Apple βελτιώνει τους χάρτες στο iOS 6 με συχνές και σημαντικές αναβαθμίσεις

Οι χάρτες της Apple ήταν, ίσως, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε η εταιρεία με την κυκλοφορία του iOS 6 πριν λίγους μήνες εν μέσω κατακραυγής και παραπόνων από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Έκτοτε η εφαρμογή δέχεται ασύρματα σε τακτά χρονικά διαστήματα αναβαθμίσεις που βελτιώνουν τη γενικότερη εμπειρία χρήσης και αξιοπιστία προς όφελος του καταναλωτή. Μια τέτοια

αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε χθες για την Ιαπωνία αλλά και σε άλλες περιοχές του κόσμου, όπως μας ενημερώνει το The Loop.

Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η εταιρεία πρόσθεσε υποστήριξη flyover σε έναν μεγάλο αριθμό πόλεων ανά τον κόσμο (όχι στην Ελλάδα, βέβαια) ενώ βελτίωσε και την απεικόνιση 3D κτηρίων καθώς και τις οδηγίες πλοήγησης. Ταυτόχρονα, βελτιώθηκαν οι εικόνες δορυφόρου καθώς και διάφορες πληροφορίες σε τοποθεσίες και αξιοθέατα.

Χρησιμοποιείτε ακόμα τους χάρτες της Apple; Έχετε δει βελτίωση σε σχέση με τις πρώτες μέρες της διάθεσής τους; Οι απόψεις σας στο forum.

[via TheLoop]

Η Apple βελτιώνει τους χάρτες στο iOS 6 με συχνές και σημαντικές αναβαθμίσεις

Σχετικά άρθρα:

H Mozilla δεν πρόκειται να φέρει τον Firefox στο iOS εάν η Apple δεν αλλάξει στάση για τους browsers στο App StoreΔιαθέσιμη η πρώτη beta του επερχόμενου iOS 6.1.1 για τους developersΤέλος το TweetDeck για iPhone και Android, παραμένει η desktop και web έκδοση
Keywords
Τυχαία Θέματα