Πρωτότυπο iPhone με οθόνη 8.6 ιντσών από το 2005 [PHOTOS]

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορες πρωτότυπες συσκευές από το iPhone και iPad όπως για παράδειγμα εκείνες που αποκαλύφθηκαν σε έγγραφα στην περιβόητη δίκη μεταξύ Apple και Samsung. Σήμερα, το Ars Technica σε αποκλειστικότητα παρουσιάζει μία από τις πλέον πρωτότυπες συσκευές για το iPhone από το 2005! Πρώην υπάλληλος

της εταιρείας εργαζόταν εκείνη την περίοδο στο project που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες πρόκειται για μια εντελώς δοκιμαστική συσκευή που διαθέτει θύρες USB, Ethernet και serial port και οθόνη 8.6 ιντσών.

Ο σκοπός αυτού του πρωτότυπου λογικά ήταν η ανάπτυξη του iOS. «Φαίνεται μεγάλο τώρα αλλά εκείνη την περίοδο ήταν εντυπωσιακό να δεις ουσιαστικά μια έκδοση του OS X να τρέχει σε αυτό», αναφέρει ο ανώνυμος υπάλληλος. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά διακρίνουμε επεξεργαστή ARM9 στα 200-233ΜHz κατασκευής Samsung – θυμίζουμε ότι το πρώτο iPhone λίγα χρόνια αργότερα θα διέθετε επεξεργαστή 620MHz χρονισμένο στα 412MHz.

[via ArsTechnica]

Πρωτότυπο iPhone με οθόνη 8.6 ιντσών από το 2005 [PHOTOS]

Σχετικά άρθρα:

iPhone+ Plus με οθόνη 4.9 ιντσών (;)To φθηνότερο iPhone της Apple θα διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, τιμή στα $330 με κυκλοφορία το 2014 (;)Λεπτότερο iPad 5 και iPad mini με Retina οθόνη τον Οκτώβριο, iPhone 5S με κάμερα 12MP τον Ιούλιο (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα