Έκθεση της Apple για τη διαφάνεια στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Η Apple δημοσίευσε εκτενή αναφορά σχετικά με τις αιτήσεις που έχει λάβει από κυβερνήσεις που αναζητούν πληροφορίες για μεμονωμένους χρήστες ή συσκευές. Η αναφορά παραθέτει στατιστικά στοιχεία στο πλαίσιο του επιτρεπτού από τη νομοθεσία με σκοπό να επιτύχει μεγαλύτερη διαφάνεια για το πως η εταιρεία διαχειρίζεται τέτοια περιστατικά καθώς και την ιδιωτικότατα των πελατών της.

«Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να παρέχουμε το πιο ασφαλές hardware και

software στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων λύσεων όπως το Find my iPhone και το Touch ID που έχουν κάνει το iPhone πιο ασφαλές και πρακτικό», αναφέρει η Apple. «Ακόμα πιο σημαντικά το επιχειρηματικό μας μοντέλο δεν βασίζεται στη συλλογή προσωπικών δεδομένων. Δεν έχουμε κανέναν ενδιαφέρον να συλλέξουμε μαζικά δεδομένα για τους πελάτες μας. Προστατεύουμε προσωπικές συνομιλίες με end-to-end κρυπτογράφηση στο iMessage και FaceTime. Δεν αποθηκεύουμε δεδομένα τοποθεσίας, αναζητήσεις στους Χάρτες ή αιτήσεις στο Siri σε καμία αναγνωρίσιμη μορφή».

Αναλυτικά στο MacUser.gr

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsΈκθεση της Apple για τη διαφάνεια στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων

Σχετικά άρθρα:

Οι πρώτες εισαγωγικές σημειώσεις της σημερινής εκδήλωσηςH Apple ξεπερνά την Coca-Cola ως το πολυτιμότερο brand για το 2013Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες του Yerba Buena Center εν όψει της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων iPad
Keywords
Τυχαία Θέματα