Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPad mini!

Το iPhoneHellas σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα ολοκαίνουργιο iPad mini, μία ευγενική προσφορά του Golden-i το οποίο παρεμπιπτόντως κερδίζει τον τίτλο της μεγαλύτερης αλυσίδας APR στην Ελλάδα με το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος

στη Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου (Εμπορικό Κέντρο Πλατεία - Τσιμισκή 43 στις 7 το απόγευμα), σε ένα πάρτυ εγκαινίων με πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, απλώς ακολούθησε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.
Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους.
Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής ενός iPad mini 16GB σε όποιο χρώμα επιθυμείς (λευκό ή μαύρο)!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 για την παραλαβή του δώρου.

Καλή σας επιτυχία και μην ξεχνάτε… δώρα και εκπλήξεις σας περιμένουν στα εγκαίνια του 3ου καταστήματος Golden-i στη Θεσσαλονίκη (Εμπορικό Κέντρο Πλατεία - Τσιμισκή 43, στις 7 το απόγευμα). Μην χάσετε το opening γιατί… θα χάσετε!

Στις 23 Μαΐου 2013, η ACE-Hellas ανοίγει το τρίτο κατάστημα Golden-i, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα Golden-i ανοίγει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή 43, στις 7 το απόγευμα.

Έτσι τα καταστήματα Golden-i βρίσκονται πλέον σε τρία σημεία στην Ελλάδα: στην Αθήνα στο Golden Hall (Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία. Τα δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι επίσης πιστοποιημένα σημεία παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone).

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα iPad mini!

Σχετικά άρθρα:

Vodafone LTE (4G) στην Ελλάδα: Πλέον υποστηρίζεται το iPad 4th gen και το iPad miniΟ τυχερός νικητής που κερδίζει το iPad mini του διαγωνισμού μας είναι…Πασχαλινά «Juicy» δώρα και εκπλήξεις στα Golden-i
Keywords
Τυχαία Θέματα