Google Maps: Διαθέσιμη η πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση και στην Ελλάδα!

Το περιμέναμε εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα! Ο λόγος για την υπηρεσία πλοήγησης με φωνητική καθοδήγηση η οποία προστέθηκε στο Google Maps (beta), υποστηρίζοντας πλέον και την Ελλάδα!

Η δωρεάν εφαρμογή Πλοήγησης στο Google Maps (Beta) χρησιμοποιεί την σύνδεση στο Ίντερνετ μέσω κινητού τηλεφώνου για να παρέχει τους πιο πρόσφατους χάρτες και οδηγίες καθοδήγησης. Η εφαρμογή

ενημερώνεται τακτικά με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από τους Χάρτες Google, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να αγοράζουν ανανεωμένους χάρτες ή να ενημερώνουν τις συσκευές τους.

Εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, η Πλοήγηση στους Χάρτες Google επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν και για διευθύνσεις επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας απλά το όνομα μιας επιχείρησης. Η εφαρμογή Πλοήγηση (Beta) υιοθετεί πληθώρα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ορόσημων (POIs) κατά μήκος της διαδρομής, όπως πρατήρια βενζίνης, εστιατόρια και χώρους στάθμευσης.

Η Πλοήγηση στους Χάρτες Google (Beta) για κινητά έρχεται μετά από μια σειρά προϊόντων της Google που έχουν διατεθεί στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της υπηρεσίας Transit.

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Google Maps (beta), εντελώς δωρεάν από εδώ: App store link

Google Maps: Διαθέσιμη η πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση και στην Ελλάδα!

Σχετικά άρθρα:

Το Google Now έρχεται στο iPhone αλλά όχι και στην ΕλλάδαΕνεργοποιήστε το Google Now στην Ελλάδα χωρίς jailbreakΥποστήριξη για άνοιγμα συνδέσμων σε Chrome, YouTube και Google Maps στην τελευταία αναβάθμιση του Gmail
Keywords
Τυχαία Θέματα