Αναβάθμιση Apple TV στην έκδοση 5.2 με υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων κ.ά.

Με την χτεσινή διάθεση του iOS 6.1 η οποία ενεργοποίησε την πολυαναμενόμενη υποστήριξη για δίκτυα LTE και στην Ελλάδα (προς το παρόν μόνο για την Cosmote), η Apple κυκλοφόρησε και την αντίστοιχη αναβάθμιση (5.2) για το Apple TV.

Το Macuser μας ενημερώνει σχετικά:

Η νέα

αναβάθμιση για το Apple TV (5.2) φέρνει πλέον υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων, εμπλουτισμένη λειτουργία Up Next, και περισσότερες δυνατότητες στην υπηρεσία iTunes in the Cloud.

ΛειτουργίαΣύνοψηiTunes στο σύννεφοΠεριηγηθείτε και αναπαράγετε τα αγορασμένα τραγούδια σας από το iTunes απευθείας μέσα από το iCloud.Bluetooth πληκτρολόγιαΧρησιμοποιήστε το Apple Wireless Keyboard για να χειριστείτε το Apple TV. Μεταβείτε σε αυτό το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.AirPlay ήχος για τα βίντεοΣτείλτε τον στερεοφωνικό ήχο από τις ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές και τα υπόλοιπα βίντεο που έχετε στο Apple TV σε AirPlay ηχεία (AirPort Express ή άλλες συσκευές Apple TV).Σταθερότητα και απόδοσηΠεριέχει βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας στο Κατάστημα iTunes, το AirPlay, το Netflix, το iTunes Match, και τις ενσύρματες Ethernet συνδέσεις.

Εδώ να σημειώσουμε ότι στις διαθέσιμες εκδόσεις υλικολογισμικού εμφανίζεται πλέον και ένα άγνωστο νέο μοντέλο AppleTV 3,2. Το υπάρχον μέχρι σήμερα είναι το 3,1 που ανανεώθηκε με τον επεξεργαστή Α5 και υποστήριξη 1080p τον Μάρτιο του 2012.

Αναβάθμιση Apple TV στην έκδοση 5.2 με υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων κ.ά.

Σχετικά άρθρα:

Πλήρης υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων σύντομα στο Apple TViOS 6.1: Κυκλοφόρησε με υποστήριξη δικτύων LTE στην Ελλάδα [Cosmote]Navigon 2.3, αναβάθμιση με υποστήριξη iCloud, Foursquare και Glympse
Keywords
Τυχαία Θέματα