#WinFriday @iPhoneHellas – iPhoto, iMovie, Garageband, Pages, Numbers και Keynote!

Ο καθιερωμένος μας διαγωνισμός aka #WinFriday σας δίνει σήμερα την ευκαιρία να κερδίσετε τις δημοφιλείς εφαρμογές iPhoto, iMovie, GarageBand, και iWork (Pages, Numbers και Keynote).

[Τα gift codes προορίζονται για το ελληνικό Αpp store]

Πως μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για το

iPhone/iPad;

Kάντε Follow το iPhoneHellas.gr στο twitter και στη συνέχεια δημοσιεύστε το παρακάτω tweet που αντιστοιχεί στην εφαρμογή που επιθυμείτε:

Για το iPhoto:

Διαγωνισμός #WinFriday από το @iPhoneHellas. Κέρδισε την εφαρμογή #iPhoto http://wp.me/pduIB-96n

Για το iMovie:

Διαγωνισμός #WinFriday από το @iPhoneHellas. Κέρδισε την εφαρμογή #iMovie http://wp.me/pduIB-96n

 Για το GarageBand:

Διαγωνισμός #WinFriday από το @iPhoneHellas. Κέρδισε την εφαρμογή #GarageBand http://wp.me/pduIB-96n

Για το Pages:Διαγωνισμός #WinFriday από το @iPhoneHellas. Κέρδισε την εφαρμογή #Pages http://wp.me/pduIB-96nΓια το Numbers:Διαγωνισμός #WinFriday από το @iPhoneHellas. Κέρδισε την εφαρμογή #Numbers http://wp.me/pduIB-96n

Για το Keynote:

Διαγωνισμός #WinFriday από το @iPhoneHellas. Κέρδισε την εφαρμογή #Keynote http://wp.me/pduIB-96nΜπορείτε να λάβετε μέρος και για τις έξι εφαρμογές στέλνοντας το αντίστοιχο tweet. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όπου ο χρήστης ακολουθεί τον λογαριασμό του iPhoneHellas.gr στο twitter και παράλληλα έχει δημοσιεύσει το άνωθεν tweet.Οι νικητές θα ανακοινωθούν, μετά την κλήρωση, την Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 μέσα από το twitter account του iPhoneHellas.


iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch News#WinFriday @iPhoneHellas – iPhoto, iMovie, Garageband, Pages, Numbers και Keynote!

Keywords
Τυχαία Θέματα