PowerCam, εφαρμογή λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone και iPad

Μία εξαιρετική εφαρμογή για τη λήψη και την επεξεργασία φωτογραφιών είναι το PowerCam της Wondershare που μέχρι τώρα έχει αποσπάσει πολλές πρωτιές και εκατομμύρια downloads σε όλο τον κόσμο.

Με το PowerCam μπορείτε να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες ή τα βίντεο σας είτε σε πραγματικό χρόνο είτε μετά τη λήψη, έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες ρετρό και αστεία φίλτρα και frames. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες φωτογραφίες και να δημιουργήσετε το προσωπικό σας κολάζ,

να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας (πλήρους διάρκειας) στα Facebook, Twitter, Instagram και YouTube, να τραβήξετε πανοραμικές φωτογραφίες και να κάνετε χρήση εργαλείων όπως τα Colour Splash και Tilt-Shift (σμίκρυνση αντικειμένων από συγκεκριμένη γωνία λήψης).

Το PowerCam είναι διαθέσιμο δωρεάν για iPhone, iPod Touch και iPad [iTunes link] παρέχοντας την επιλογή για in-app purchases ($1.99) πρόσθετων λειτουργιών.

Σχολιασμός στο forum.

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsPowerCam, εφαρμογή λήψης και επεξεργασίας φωτογραφιών για iPhone και iPad

Keywords
Τυχαία Θέματα