O Steve Wozniak θεωρεί ότι η Apple έχει μείνει πίσω στα smartphones

O Steve Wozniak, συνιδρυτής της Apple, δήλωσε σε συνέντευξή του σε γερμανική ιστοσελίδα (μετάφραση από το Business Week) ότι η Apple έχει μείνει κάπως πίσω στον χώρο των smartphones, επιτρέποντας σε ανταγωνιστές όπως η Samsung

να την φτάσουν. «Είμαι περήφανος που έχουμε τόσο πιστούς οπαδούς», ανέφερε ο Woz. «Αλλά αυτή η αφοσίωση δεν είναι δεδομένη, η ανάγκη να έχουμε τα καλύτερα προϊόντα είναι πάντα εκεί. Τωρινά, είμαστε κατά τη γνώμη μου ελαφρώς πίσω στα χαρακτηριστικά στον χώρο των smartphones. Άλλοι μας έχουν φτάσει. Η Samsung είναι μεγάλη ανταγωνίστρια. Αλλά ακριβώς επειδή τωρινά φτιάχνουν καλά προϊόντα».

O Wozniak αναφέρθηκε γενικότερα στην Apple και στο γιατί στέκεται κάθε φορά στην ουρά στα Apple Stores για να αγοράσει νέα προϊόντα. «Το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος είναι για μένα μια μεγάλη, σημαντική συναυλία, στην οποία πρέπει οπωσδήποτε να πας προσωπικά. Είναι ιστορία. Θα μπορούσα, φυσικά, να το παραγγείλω online ή να τηλεφωνήσω στον υπεύθυνο του καταστήματος για να μου κρατήσει ένα από την πίσω πόρτα. Αλλά αυτό θα ήταν τίποτα. Όχι, θα έχω την εμπειρία όπως ο κάθε πελάτης. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Εάν η Apple έφτιαχνε χάλια προϊόντα δεν θα ήμουν στην γραμμή».

Ως γνωστόν ο Woz δεν μασάει τα λόγια του και έχει προσφέρει και στο παρελθόν κάποια …περίεργα σχόλια για την Apple. Έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι κουβαλάει μαζί του εκτός από iPhones και διάφορες Android συσκευές κατά καιρούς.

[via MacRumors]

O Steve Wozniak θεωρεί ότι η Apple έχει μείνει πίσω στα smartphones

Σχετικά άρθρα:

Η Apple καλείται να πληρώσει για μια ακόμη φορά πρόστιμο 200.000€ στην Ιταλία σχετικά με τις εγγυήσειςΚαταναλωτική οργάνωση από το Βέλγιο κινείται νομικά κατά της Apple για το θέμα εγγυήσεων στην ΕυρώπηO CEO της Beats είχε προσεγγίσει τον Steve Jobs για τη δημιουργία συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας
Keywords
Τυχαία Θέματα